DRUHÝ MISTRÁK STP (SKK - Zeleneč) 0:4

02.04.2012 13:06

Bohužel i na druhý mistrovský zápas se nesešla starší příprabka v plném počtu. Polovina kluků byla nemocná. A tak opět dostali možnost mladší kluci. Zeleneč je silný tým, mají velký výběr kluků a posledních 5 let jsme je v mistráku pozazili snad jen jednou.

Kluci se dlouho drželi, i když přiznejme, že se hrálo spíše na naší polovině. Bohužel přišel roh Zelenče a nešťastná teč našeho hráče do naší branky. Ale i tak kluci bojovali dál. V poločase jsme prohrávali 1:0 a dalo se ještě něco změnit. Na začátku druhé půle utekl jejich kapitán a padáčkem překonal našeho brankáře. Další gól do naší brány padl po nedorozumění obrany a brankáře a poslední gól byl úplně stejný jako první. tři hrubé chyby a tři góly.

Je to škoda, protože jsme jinak zápas zvládli. Sice minimum kombinace, ale napadáním a narušováním rozehrávek soupeře jsme se drželi. Je to škoda, za tři góly si můžeme my. Nedůraznost v obraně, kličkování a malá kombinační hra. Co bych určitě pochválil, byla snaha o střelbu. Rozhodně jsem po dlouhé době viděl, že se kluci snažili vystřelit na soupeřovu bránu. Pokud chceme alespoň občas uspět, pak jednoznačně musí přidat obrana. Není možné před naších brankářem nechat balón bez dozoru a neproprat se o něj. Je to škoda, protože to byl hratelný soupeř.

Chtěl bych pochválit Janyho (MLP), za odvedenou práci obránce na lajně a Sama (STP) za velmi dobrý výkon v bráně.

Doufám, že příště se vyvarujeme chyb a zlepšíme kombinaci. Pak přijdou i výsledky.