Přátelák s Admirou Praha 2002 (17.1.2013)

18.01.2013 13:31

První letošní zápas se uskutečnil na hřišti Admiry Praha (Buldoci, ročník 2002 + dva hráči 2003). No "lehčího" soupeře jsme si nemohli už vybrat. Kluky z Admiry čeká příští sezónu žákovská liga a tak bylo zajímavé vidět měření sil. Klasicky jsme nastoupili s jednou 2002 a zbytek týmu byl přesně rozdělen mezi ročník 2003 a 2004 + Šimik 2005, samožřejmě pouze s jedním hráčem na střídání (Admira měla na výměnu kompletní tým). Ale nám tady ani tak nešlo o výsledek, jako o srovnání se soupeřem velmi dobrých kvalit. Pro nás je takový soupeř velmi dobrým zápasovým partnerem.   Kde jinde se naučit nebát se herních soubojů a kombinovat mezi hráčema, kteří jsou fotbalově nadaní. Počet gólů v naší bráně byl cca kolem 7 - 9. V tomto zápase mi ale nešlo ani tak o góly jako o to, jak se se zápasem kluci vypořádají.

Z mého pohledu předvedli až na pár chybiček velmi solidní výkon. Nebáli se chodit do soubojů s klukama o hlavu většíma, snažili se i o kombinační hru a zakončení. Měl jsem se zápasu velmi dobrý pocit. Obával jsem se vánočních svátků a jestli tenhle zápas vůbec kluci vydrží v tempu. Je to dobrý začátek roku a po soustředění zkusíme zápas zopakovat a vidíme jestli přijde nějaké zlepšení

Admira hrála dobrý kombinační fotbal se zakončením akce, nebezpečné nám byly jejich rohové kopy a jejich rychlost. Myslím, že si klucí dobře zahráli a čím více takových to přáteláků, tím lépe.