TURNAJ STP A MLP REZINĚVES CUP 2012

02.04.2012 09:01

Na konci března se obě přípravky zúčastnily turnaje V Březiněvsi. Hrálo se dle pražského systému STP 5+1 a MLP 4+1. Nemůžu říci, že by nám tento systém nevyhovoval, ale spíše na něj nejsme zvyklí. Je to jako v hale. Naši kluci hrají a trénují na polovinu velkého hřiště a to samozřejmě rozdíl je. A změny jsou i v malé domů, na což si naši brakáři museli zvykata co nám ze začátku dělalo problém. Obě přípravky mile překvapily. Shodná třetí místa v obou kategoriích.

Z zápasech STP sice chyběla kombinace, ale zase jsem tam viděl dobrý přístup k hráčům soupeře. Kluci narušovali kombinace soupeře a rozhodně chodili do osobních soubojů. Nenechávali soupeře rozehrávat a narušovali jim kombinace. Občas jsme se důrazem usadili před bránou soupeře. Klukům se podařilo porazit obě Březiněveská mužstva 2:1, kde výrazně pomohl vychytat tento výsledek Adam Havlík, který předvedl v bráně výtečný výkon. Dvě vítězství byla jistota umístění na bedně. Jak je vidět, pokud kluci přistoupí k zápasu obětavě, dá se nějaký ten výsledek uhrát.

V kategorii MLP v prvním zápase s Březiněveským Áčkem se hrál výborný fotbal na obě strany. Týmy byly vyrovnané a zápas byl plný obrátek. Kuba chytil penaltu a ještě před koncem jsme vedli 4:3, ale minutu před závěrečnou píštalkou jsme udělali chybu v obraně a to nás stálo vítězství. Druhý zápas s Březiněvsí B jsme meli jednoznačně na naší kopačce a s výsledkem 5:1 jsme se blížili bedně. Ve třetím zápase jsme nastoupili proti Bohemce ze Střížkova. Krásný zápas. Naši kluci byli jednoznačně lepší a kombinační. Bohemka se zmohla na pár útoků zatím co na bránu Bohemky létaly střely. Bohužel, tyč, břevno a nakonec skvělý brankář Bohemky. Ten jim vychytal výsledek 1:0 pro Bohemku, které se podařilo z jednoho úniku překovat našeho golmana. Tím, že se pak i ostatní zápasy měli jsme už jistotu 3 místa. Nutno přiznat, že Praga byla opravdu lepším týmem a zaslouženě nad náma vyhrála.

Individuální cenu v turnaji získal Kuba Kašpárek za nejlepšího brankáře v kategorii MLP.

Turnaj byl skvělý. Do Březiněvse jezdíme na turnaje rádi. Vždy je turnaj bezvadně připraven a mezi trenéry tam máme hlavně kamarády. Díky a těšíme se na příště.

STP: 

1. FK Bohemians Praha

2. SK Ďáblice

3. SKK Hovorčovice 

4. Březiněves B

5. Březiněves A

 

MLP:

1. Praga Praha

2. FK Bohemians Praha

3. SKK Hovorčovice

4. Březiněves B

5. Březiněves A