Fotbalová budoucnost ročníků 2003 + 2004 (STP)

01.10.2013 08:39

Hodně lidí a rodičů se ptá jak to bude se starší přípravkou dál. Tak bych Vám rád osvětlil své plány a představy.

Již letos tak nějak doufám a očekávám, že se budeme prát o přední příčky v tabulce našeho okresu. Máme skvělý fotbalový tým, který od začátku roku přesvědčuje v turnajích, přátelákách a v mistrákách, že bude letos týmem se kterým se musí počítat a který bude respektován. Netvrdím, že vyhrajeme všechno, ale tým je letos postaven velmi dobře. 

V rámci zimní přípravy budeme chodit na UMT (snad do Ďáblic) a určitě počítejte s větším množstvím turnajů. Již teď je STP přihlášená na 3 turnaje v roce 2013 a zatím jeden turnaj v roce 2014. Nejsou to turnaje místního kalibru. Přihlásil jsem kluky tak, aby si vyzkoušeli vyšší lvl. A tak v zimě poměří svoje umění a kvality se soupeři zvučných jmen. Jednak jsou to týmy z hlavního města, které hrají přebor Prahy a jednak to budou týmy z Čech, jejichž starší ročníky hrají české zákovské ligy v růžných kategoriích. Budeme tedy mít možnost srovnání kvality a rozhodně si dobře zahrajeme. Na rok 2014 ještě někaký turnaj přihlásím a počítám, že na konci roku si vyjedeme na zahraniční turnaj, který se teď hledá.

Příští sezóna 2014 / 2015 je ještě daleko. Je tu možnost poslat kluky hrát do Prahy do dobrých týmů a nebo založit zase po nějakém čase MLŽ (mladší žáky). Tahle parta kluků co teď hraje by se asi rozpadnout neměla (alespoň zatím), možná pak třeba v mladším dorostu, ale zatím ne. Proto jsem po dlouhém zvažování kývl dále na MLŽ. Chyběli by mi děti i rodiče. Příští rok tedy na 100% otevřeme kategorii MLŽ (2002+2003). My budeme tuto kagorii hrát s ročníkem 2003+2004, ale i v STP jsme se před rokem neztratili a nakonec jsme proti starším klukům obsadili celkově 6 místo, což považuji za úspěch. Příští rok nás snad zase doplní Adam, Dan a Matěj (všichni 2002). Může to být zase stará parta a rozhopdně fotbalová parta. Pak další rok zase odejdou 2002 a v MLŽ zůstanou 2003 a 2004. 

Takže zkráceně: Mládežnický fotbal v Hovorčovicích nekončí, jedeme dál a půjdeme do MLŽ.