II a III. MISTROVSKÝ TURNAJ MLP 06 (Nehvizdy a Zeleneč)

29.09.2014 12:10

III, turnaj MLP v Zelenči - aneb vykradená Zeleneč

Dnes nám s Honzou vyšlo prakticka vše, vyhráli jsme turnaj s MLP, Áčko Hovorčovic vyhrálo svůj zápas doma a nakonec Sparta vyhrála 2:0 na Slavii, prostě super den. Ale musím to napsat popořádku a hlavně už od minule. Především dlužím výsledky z druhého turnaje. Řeknu to jednoduše a rychle. Super výkon, skvělé výsledky, remíza se Zelenčí a druhé místo pouze o skóre. Zápasy Hovo - Odolka 0:0, Hovo - Nehvizdy 6:1 (Adam 5, Thomas), Hovo - Šestajovice 5:0 (Marťa 2, Adam, Thomas, Kuba), Hovo - Zeleneč 3:3 (Adam 2, Marťa). Sečteno podtrženo - druhé místo za Zelenčí pouze o skóre.
Ale pojďme k dnešnímu turnaji v Zelenči, to už bude radost psát a snad i číst. Tak tedy zrychleně - těžký los (čtyři zápasy v kuse), těžké zápasy (vždy vyrovnané a většinou těsné vítězství), skvělé výkony (nejen základní kameny, ale i střídající kluci super výkon), výborný konec (první vítězství v turnaji na podzim). Tak a teď do podrobností. Po přečtení losu, jsme s Honzou usoudili, že do turnaje vstoupíme na jistotu a v plné sestavě, děkuji klukům, kteří se nedostali do sestavy v prvním zápase, že fandili a podporovali kamárády na hřišti, což se nakonec povedlo a slavili jsme těsnou výhru 4:3 nad domácím týmem a největším soupeřem. Jednalo se o vyrovnaný a nervydrásající zápas s prvním vítězstvím nad Zelenčí, góly Adam 2, Marťa a Thomas. Druhý zápas Šestajovice, trošku odlehčená sestava a dlouho 1:1, nakonec jsme to zlomili a gólů se dočkali náš zadní pilíř a jistota Tonda a taky nováček a super posila Honzík (hned dvakrákrát). Nakonec se z velmi vyrovnaného zápasu stala velmi příjemná výhra 6:2, góly Adam 3, Honzík 2 a Tonda. Třetí zápas Nehvizdy -  po navýšení skóre na 3:0 jsme dali pauzu základu krom Tondy (odehrál celý turnaj bez střídání s kapitánskou páskou) a začalo být zle, celý zápas se zdramatizoval a my jsme se báli o výsledek až do konce. Nakonec jsme se radovali my, ale soupeř nás tlačil až do závěrečného hvizdu. Výsledek 4:3, góly Marťa 3, Adam. Poslední zápas s Odolkou byl opět vyrovnaný a nakonec jsme po dvouch remízách slavili vítězství. Tedy 3:1 góly Marťa 2, Adam. Nakonec jsme tedy byli první, Adam byl nejlepší střelec ( jen o jeden gól za ním byl Marťas), nejlepší hráč byl opět Adam.
Závěver musím všem klukům poděkovat za skvělý výkon a hlavně kamarádi a fotbalsti se připravte na příští turnaj u nás doma. Máme vše ve svých rukou a můžeme se již doma ujmout cekového vedení. Kluci děkujeme Vám s Honzou a  pojďme do toho příště zas naplno.
Díky moc Ruda