JAKÝ BY MĚL BÝT RODIČ PŘI ZÁPASE A PO NĚM.

24.09.2012 22:20

Vážení rodiče,

Předem Vám chceme poděkovat za podporu kluků a podporu nás. Bez Vaší pomoci a Vašeho přispění by mládežnický fotbal v Hovo asi nemohl fungovat. Prakticky kromě nemoci a školních aktivit se klucí pravidelně účastní všech tréninků, všech zápasů a soustředěních. Myslím, že udělali obrovský pokrok co se týče fotbalového umění. Dnes už to není okopávaná, ale je to fotbálek se vším všudy. Je tam bojovnost, rychlost, vytrvalost, kombinace. Kluci už se neučí základy kopací techniky, ale učí se jak využít prostor na hřišti a jak dostat soupeře v zápase do problémů. Jejich fotbal už pohledný a má hlavu a patu.

Dalším plusem je, že tady okolo fotbalu vznikla úžasná parta kluků a rodičů. A jestli jednou tihle kluci skončí s fotbalem, pak to jejich fotbalové kamarádství jim určitě vydrží. A nám na 100% taky.

Chtěl bych Vás požádat, aby jste je maximálně chválili po zápasech. Každý má svojí slabou chvíli a na hřišti udělá chybu, ale na Vás je aby jste chyby přehlídli. Trenéři jsou ti co na ně křičí v zápase, protože je chceme vyhecovat k maximálnímu vykonu a občas je křikem probudíme z jejich bubliny. Vy jste od toho aby jste je pochválili za jejich hru a výkon. A to i v případě, že prohrají. Vždy se snaží nechat na hřišti co umí a snaží se hrát na 100%. Nechoďte za bránu aby jste jim poradili, oni už dnes vědí co mají dělat, jen ne vždy se jim to povede. Fanděte jim, tleskejte jim a po zápase je poplácejte po zádech. Oni hrají fotbal, protože je baví a pokud jste na hřišti, tak hrají aby Vám ukázali co umí a co se naučili. Tak jak dokážeme ocenit akce našich kluků, tak oceňme i akce soupeřů. Ukažme, že to tady děláme dobře a buďme lepší než na některých hřištích (víme o které se jedná). Takže od příště, my (trenéři) křičíme a vy chválíte.

Děkujeme Vám a děkujeme Vašim dětem.