JARNÍ ČÁST SEZÓNY 2014 - STP

04.03.2014 14:20

Počasí nám přeje a můžeme tedy vletět na trávu. Pro jaro se domácím hřištěm stane trávník TJ Sokol Měšice, za což jim děkujeme. 

Zimní přípravu jsme neodflákli. Soustředění, turnaje a tréninky jsme jeli na plno a teď přijde to nejtěžší, dát zase dohromady fungující tým, který bude vyhrávat. Naším cílem je udržet druhé místo v okresní soutěži přípravek. K dalším těm větším plánům patří i dva mezinárodní turnaje v Praze a v Německu. Tam si cíle dávat nebudeme, netušíme co nás čeká. Už teď jsme přihlášení na turnaje v okolí Hovorčovic a v Praze. Čeká nás i dost přáteláků. Tým STP se do konce sezóny musí připravit na přestup do kategorie mladších žáků, kde nechceme uzavírat mistrovskou tabulku. Bude to těžké, jelikož se náš ročník 2003 a 2004 utká s kategirií 2002. Uvidíme jak to bude s návratem hráčů, kteří jssu na hostování. Matěj by měl být k dispozici z Admiry a uvidíme jestli se vrátí Dan z Čakovic. Určitě oslovíme i Michiho aby se k nám příští sezónu zase přidal.

První mistrák nás čeká více jak za měsíc a do té doby se musíme stát zase konbinačním a kompaktním týmem, týmem jehož hra byla vždy líbivá a hlavně bojovná. Vždyť naše heslo je: JEDEN BALÓN, JEDEN TÝM".