MLP: DRUHÝ JARNÍ MISTROVSKÝ TURNAJ (Zeleneč)

16.04.2014 09:08

K druhému turnaji jsme odjeli do Zelenče získat první místo i když jsme věděli, že jedeme bez Mikiho, tedy gólmana. Péťa, druhý gólman nebyl celý týden na tréninku ze zdravotních důvodů takže to vypadalo, že se vše hroutí. Los byl podobný jako minulý turnaj, takže začátek s Brandýsem A. Opět důležitý zápas hned na začátek, bohužel končí zase remízou, i když jsme vedli a vyrovnávací gól padl po výkopu brankáře přes celé hřiště, což je v rozporu s pravidly. No Coment..Asi kluci z Brandýsa vyrostli fotbalově a nebo je chyba u nás, že je nedokážeme přehrát jako na podzim. Druhý zápas, ještě důležitější než první, Brandýs B, krásný boj až do stavu 1:2  a jednoznačnou šanci Šimiho ve středu, sám na bránu, kde byl faulován a rozhodčí nereagoval. Bohužel jsme neunesli emoce a přeneslo se to i na kluky a záhy z toho byl gól do naší brány a násedovala prohra. On první gól do naší brány také nebyl úplně ze hry, ale přikázal ho "pan rozhodčí" za ruku Pájy mimo hrací plochu, kdy chytal míč co leťel ven, tedy přímý kop a gól na 1:0. Teď už se musím zastavit nad rozhodčími, nechci brečet, protože kazili turnaj všem. Pouštět úplně vše, ať si děti zahrají můžeme ve školce, ne v MLP. Navíc máme nějaké pravidla a ty by se měli respektovat. Ale půjdeme dál turnajem. Další zápas s domácím Béčkem a jen díky  Péťovi v bráně a durazné práci v poli stejně jako v minulých zápasech jsme tolik neinkasovali a nakonec jsme vyhráli. Poslední dva zápasy jsme konečně hráli v klidu, nasadili mladší kluky, ať si to užijí a i my si užívali vítězství.
Finální výsledek, tedy druhé místo, za těchto okolností musíme brát a doufám, že příští turnaj udeříme v plné síle a konečně vyhrajeme.
Závěrem nechci opět nikoho zmiňovat, kluci pracovali naplno, góly dali všichni krom Michiho, který plnil úkoly v obraně a do útoku jsme ho dali na chvíli, takže kluci skórovali za něj. Takže děkuji všem klukům za výkon a těším se na příští turnaj. Nicméně se musím zastavit a zmínit Péťu. Díky Péťo za super výkon, rád tě uvidím opět v útoku.

Ruda - trenér MLP