Přátelák SKK vs. Brandýs - Stará Boleslav "A"

03.04.2013 21:09

Aby jsme doladili formu před sezónou, přijali jsme pozvání na přátelák do Staré Boleslavi na utkání s "Ačkem" Bradýsa a Staré Boleslavi". Jelikož naše STP se skládá většinou z hráčů ročníku 2003 a 2004, nabídl nám jejich trenér aby jsme si sebou do týmu vzali nějakou 2001. Jediný kdo byl volný byl Dáda, která u nás odkopal několik let a účastní se i našich zimních soustředění. Jinak jsme měli náš klasický kádr.

Něšlo mi ani o to kdo vyhraje, ale spíše jak pánové zvládnou technické a vysoké kluky z Brandýsa. Chtěl jsem vědět, jaká je fyzička v týmu a jestli se nezalekneme soupeře, který je na druhém místě naší tabulky.

Byl jsme neskutečně mile překvapen. Dokonce i v prvním poločase jsme dokázali kombinovat a držet balón na nohou díky přihrávkám. Pak už nám docházeli síly a v druhé půli jsme se spíše bránili a uchylovali se k brejkům na soupeřovu bránu. Utkání svůj cíl splnilo. Klucí si dokázali, že můžou hrát i celkem slušnou patii s výborným soupeřem. Tohle od nich očekávám v mistrovských zápasech. Nakonec jsme zápas zvládli skvěle s vyhráli jsme 6:5. A to nám ještě chyběl Kuba v bráně a Niki a Adam.

Pochvalu si zaslouží všichni.

Dáda (2001) - výborně pracoval s balónem a technicky obrovsky vyrost. Rozhodně týmu velmi pomohl.

Matěj (2002) - Odjezdil celý zápas, chodil do soupeře a využíval své tvrdosti. Kombinace v záloze výborná.

Kaše (2003) - Rychlík na lajně, výborný nahrávky na Štěpína, druhou půli byl v bráně super.

Janis (2003) - Výborný v obraně, skákal do balónů, nepouštěl k naší bráně hráče. Výborný v osobních soubojích.

Frodo (2003) - V obraně hrál super, v záloze měl okolo sebe velký soupeře. I tak kombinoval a byl velmi platný.

Tomáš (2004) - Výborný na lajně v obraně. To je Tomášovo místo, rychlý, nebojí se jít do kličky a kombinovat se zálohou. Výborná práce.

Kája (2004) - Svůj pomalejší běh nahradil skvělým načasováním na balón, skákal před střely, zbavoval soupeře balónu skluzem.

Štěpa (2004) - Vynikající a zase vynikající. Štěpa roste každým zápasem. Jako útočník se nebál jít do tří obránců, jeho tak na bránu byl skvělý.

Simone (2004) - Výborně odehrál zálohu, kombinačně i fyzicky. Nebál se jít do kličky a posílal útočníky do brejků. Výtečně.

Dan (2002) - v první půli si vybral slabé chvíle, naštěstí to byl jen přátelák a nic se neděje, byl to trénink.