STP Čtvrtý mistrák Stříbrná Skalice - SKK (0:7)

22.10.2013 13:34

Do Stříbrné Skalice je to z Hovorčovic 68 km. Je to nejdál vzdálené hřiště v naší soutěži. Byl jsem mile překvapen jaký to byl pěkný areál. Super připravené hřiště a krásná tribuna. Papírově jsme měli být silnějším soupeřem, ale ke každému soupeři musíme přistoupit na plno a hrát jako s prvním v tabulce.

Celý zápas se odehrával v naší režii a soupeře jsme k balónu pouštěli málo. Na naše brankáře (Kubu a Karlose) nešla jediná střela za zápas. Kdyby naši obránci nehráli malou domů, naši brankáři by nevěděli jak vypadá balón. Skalice nemá na růžích ustláno. V soupisce měli kluky 2005 a 2006 a to je pak na hře znát. Snažili se bojovali, ale nic z toho.

Naši kluci předvéděli neuvěřitelně kombinační fotbal. Už před zápasem jsme se řekli, že nebudeme nikam spěchat a před bránu se dostaneme přihrávkama a uličkama. Tohle pánové dodrželi na 100%. Myslím, že si zahráli skvostně. Co nám v zápase nevycházelo byla střelba. Jako kdyby pod tíhou přihrávek jsme místo střelby přihrávali i na jejich bránu. Všechno bylo super, ale žádná pořádná bomba do šibenice. Nakonec jsme hradbu obrany prolomili a výhra 7:0 je jasná. Soupeři přejeme ať letos vydrží a příští rok se mu už bude dařit více až odejdou z týmů 2003 do MLŽ. Máme ještě v paměti naše začátky, byli jsme na tom stejně. Takže Skalice, my Vám fandíme a držte se.