STP: Osmý mistrák SKK - Přišímasy (6:1)

11.11.2013 21:51

Předposlední mistrák jsme odehráli na pronajatém hřišti v Líbeznicích. V Mratíně, kde teď hostujeme se už hrát nedá. Poslední zápas jsme s Podlipanem Přišímasy odehráli minulou sezónu a rozešli jsme se remízou.

Prvním úkolem bylo uplně zapomenout na přátelák z minulého dne a začít s čistou hlavou a s tím co se kluci naučili a co znají. Od první minuty jsme hráli podle nás a za první poločas neměl Kuba moc práce. Tým pracoval jako jeden hráč a byla to nádhera se na to dívat. O přestávce jsme vedil 4:0 a k tomu dvě břevna. Naše hra měla vše, co fotbal má mít.

O přestávce se zmenila sestava, kluky jsem proházel aby se vyzkoušeli také jiné pozice na hřišti. Už to nebyl takový fotbal jako v první půli, ale opratě zápasu byly naše a už jsme je nepustili. Výhra 6:1 byla jasná a 3 body jsou doma. V posledním kole jedeme do Úval na jejich "B"éčko a už teď víme, že zimní přestávku přečkáme na 2. místě v tabulce. Pojedeme si ale pro výhru a uděláme pro to všechno. Bedna je náš cíl na konci sezóny a konečné druhé místo by bylo super. Tím by jsme vyrovnali nejlepší umístění STP v historii SKK Hovorčovice, tenkrát to dokázala sestava kluků ročníku 1998-2000. Tak ukažme všem soupeřům, že v Hovorčovicích fotbal hrát umíme.

Góly: Frodo, Kaše, Tomáš, Štěpa, Simon, Buli (všichni po góle)