STP přátelák Kralupy 1901 (MLŽ) - SKK 6:4

02.10.2013 20:14

Na přátelák jsme si zajeli do Kralup. Potřebovali jsme většího a fotbalového souspeře. A tak jsme se domluvili s trenérem mladších žáků, že zahrajeme přátelák 7+1 s jejich týmem. V Kralupech nás čekali urostlí kluci a někteří vyšší o dvě hlavy. 

Od začátku zápasu jsem byl ale mile překvapen hrou našich kluků. Hráli jsme s velkým soupeřem vyrovnanou partii. Kralupáci byli fotbalový a rychlý, prakticky celý zápas se odehrál ve sprintech. Překvapilo mě jak naši mladíci dokázali hrát kombinačně. Narážečky, přihrávky dozadu a rozhodně chodili do soubojů jaky by byl soupeř stejně starý a stejně velký. Trvrdé střely soupeře, do kterých naše obrana musela jít hlava nehlava. První náš gól dával Kašák, po krásné kombinaci a s klidem prudce zakončil. Po chvíli přišla akce balón do ulice a Adam se nenechal doběhnout a zakončil. V tuto dobu jsme vedli 2:1. Pak nás soupeř zatlačil do obrany a byly to horké chvíle. Soupeř otočilil výsledek a dostal se do vedení. Po jednom vyvezení balónu se dostal k zakončení Matěj a asi z poloviny hřiště umístil balón pod břevno a poslední gól dal Jany, který důrazně šel po míči, který z chumlu vyrazil jejich brankář. Prohráli jsme o dva góly s výborně hrajícím soupeřem. Jejich kluci byli výborní na balónu a dostatečně skvělí v běhu. Pochvala patří celému týmu. Od Kuby v bráně v první polovině přes obranu (Janis, Buli, Tomáš, Frody, Karlos a Matěj), v záloze kombinovali (Matěj, Adam, Buli, Štěpa, Frody a v druhé polovině Kuba) a nakonec výborní nebojácní útočníci (Kaše, Adam a Vojta). Musím říct, že tohle utkání se moc líbilo.

Zahráli jsme si skvělý fotbal. Kralupy i SKK nám připravili krásnou fotbalovou podívanou. O tým 2003 a 2004 se opravdu nebojím.

První polovina: 1:2

Druhá polovina: 5:2

Celkem 6:4

Góly: Kaše, Adam, Matěj a Janis