STP Třetí mistrák Úvaly "A" - SKK (1:8)

25.09.2013 20:38

Místo tréninku jsme si zajeli předehrát misták do Úval s jejich áčkem. Bohužel první zklamání bylo, že se hraje na UMT. krásné travnaté hřiště, kde údajně mělo přijít trénovat jejich chlapský áčko. Ale nakonec si tak snad mladší žáci zahráli jen fotbálek. Cpeme děti na umělky když máme travnatá hřiště. Ach jo. No nic museli jsme se s tím smířit. UMT v Úvalech je úzoučká a moc nám nevyhovuje, hřiště je pak přecpané hráči.

V prvních 5ti minutách to vypadalo, že to bude dobývání hradu a že to asi o gólech moc nebude. Asi v 7 minutě jsme rozjeli akci a padl první gól. Na náš první gól stačil soupeř ještě reagovat vyrovnáním, ale to bylo všechno co se odehrálo před naší bránou. Pak už jsme ze zajištěné obrany zakládali akce a zahráli jsme si náš fotbal. Kombinace, přečíslení, to byl obrázek druhé půle. 5 gólů dal Tomáš a Niki přidal 3. A to jsme ještě 10x trefili brankáře na prostředku brány. Ach vy moji útočníci. Klidně jsme mohli přidat ještě 4 - 5 gólů. Výsledek 8:1 pro SKK hovoří jasně.

Musím pochválit Buliho, který výborně a s klidem řešil práci v obraně, Adama v záloze a v útoku za jeho tah na bránu. Tomášovi dneska stávkovaly nahrávky, ale dohnal to gólama. Zakončoval s ledovým klidem vždy k tyči a jeho 5 gólů nás hodilo nahoru. Niki v obraně neuvěřitelnej. S takovým důrazem by to chtělo hrát i na záloze a na útoku. Po jeho staně neprošel hráč. Štěpíno zahrál výtečně na středu zálohy, kde rozdával balóny a hlavně jeho nahrávky na zadního střelce byly výtečné. Všichni hráli dobře, bohužel na UMT je jiný odskok balónu, takže to občas vypadalo zmateně. Pánové odjezdili zápas na krev a potěšením pro mě je jeden gól v naší síti. Po třech zápasech a to už máme za sebou Zeleneč (asi nejlepší tým okresní soutěže) a naše skóre je 21:8, to je slušný.

Příští soupeř přijede z Říčan, co si pamatujeme tak Říčany vždy patřili k těm výborným fotbalovým týmům. Tak si pěkně zahrajeme.

První půle:

Úvaly "A" - SKK 1:3

Druhá půle:

Úvaly "A" - SKK 0:5

Celkově 8:1 pro SKK