STP: Turnaj 2003 - Ovčín Cup

16.12.2013 17:40

Tak máme za sebou poslední fotbalové klání v tomto roce. Poslední akce, poslední radost a poslední zklamání. Tou poslední fotbalovou akcí byl turnaj pro 2003 na Ovčíně (Záběhlice). 

6 týmů, 5 zápasů, systém každý s každým a pořadí je jasné. 

Do prvního zápasu kluci vletěli, aby ne. Zápasy s Březiněvsí (našimi kamarády) jsou přátelské a v pohodě, ale my trenéři se dokážeme pošpičkovat (jen v dobrém). Břízku jsme prakticky k naší bráně nepustili a těšilo mě jak fungoval tým a hlavně obrana. Všechny akce proti nám končili asi 10 metrů před naší bránou. Vyhráli jsme nad Březiněvsí 2:0 (góly: Štěpa a Adam) a první body byly doma.

v druhém zápase nás čekal těžký soupeř. ČAFK má dobrý tým a tento zápas byl těžší. ČAFKa se občas u nás u brány objevila a zahrozila, ale tým fungoval dokonale. Útočníci hlídali rozehrávku, obrana pracovala bezchybně a v bráně to pak jistil Kuba. Vyhráli jsme nad ČAFKou 2:0 (góly: Kaše a Niki) a další 3 body nás posunovaly nahoru. Věděli jsme, že poslední a předposlední nebudeme. 

Další zápas a výhra byla poviností, ale znáte to na turnajích. SK Úvaly dobře známe z naší mistrovské soutěže. Zápas se odvíjel v naší režii a kluci si vítězství zajistili s přehledem. Výhra na Úvalama 4:1 (góly: Kaše, Buli, Adam a Štěpa) nás hodilo bodově slušně nahoru a věděli jsme, že si zahrajeme o bednu.

O umístění si to vlastně rozdávala Viktoria Žižkov, Červený Újezd a my.

V zápase o 2 místo s Červeným Újezdem jsme rozhodně byli lepším týmem. Bohužel štěstíčko u nás teď nestálo. Tyč, břevno, asi 10 střel. Smůla, ale i jejich skvělý brankář nám zavřeli bránu. S červeným Újezdem jsme remizovali 0:0.

Poslední zápas jsme věděli a měli spočítáno, že pokud úporazíme Viktorku, tak jsme první. Viktorka byla nad naše síly. Hráli skvěle. Naši kluci byli už dost unavení a při napadání to bylo znát. Jeden regulérní gól a dva vlastní, kdy kluci skákali do střel. Prohráli jsme s Viktorii Žižkov 0:3. To rozhodlo o tom, že musíme počkat na poslední zápas Újezda a počkat si kolik dají gólů Úvalům. 

V posledním zápase dokonce Úvaly remizovali s Újezdem a tam my jsme mohli slavit krásné 2.místo na turnaji.

Poděkování klukům za předvedený výkon, velké poděkování a velké potěšení nad jejich nasazením v turnaji. Každý zápas, každý kdo byl na hřišti, tak tam nechal všechno. Takhle si představuju odmakanej turnaj. Vaše nasazení a hlad po hře byl odměněn krásným umístěním. Je to krásný závěr roku 2013. 

Začali jsme 1.místem na turnaji v Březiněvsi. Mraky vyhraných mistráků a 2.průběžné umístění v tabulce OPP Praha -východ. Krásně odehrané přáteláky s MLŽ (pouze jedna prohra s Kralupama), přáteláky s STP kde jste ani jednou neprohráli. 1. místo na turnaji ve Zbuzanech a teď 2. místo na Ovčíně. Tohle byl podzim 2013. 

Dali jsme mi krásný dárek k vánocům v podobě celého podzimu 2013. Přeji Vám i vašim rodičům a sourozencům krásné vánoce a těším se na Vás v roce 2014. Pojedeme dál a ukážeme, že jsme "jeden balón, jeden tým".