STP: Turnaj 2004 - Ovčín Cup

23.01.2014 16:42

Končili jsme rok 2013 2.místem na turnaji na Ovčíně a rok 2014 jsme začali na tom samém místě 3.místem. Je krásné jezdit na turnaje a vozit bednu. Úvodní turnaj jsem bral spíše jako osahání si balónu, hřiště a že se kluci po delší pauze zase uvídí. Hned prvním zápase naznačili, že před vánoce nic nezapoměli.

SKK - Junior (1:0)

Kluci vletěli do zápasu jak se patří. Prakticky jsme hráli na jednu bránu, bohužel začarovanou. Takových šancí, to bych brečel. Nakonec výhra, ale ty nervy.

SKK - ČAFK (2:0)

Výbornej zápas na obě strany. My jsme ale byli fotbalovější a kluci zaslouženě vyhráli. Další body do tabulky.

SKK - Sparta dívky (1:3)

Krásný vstup do zápasu a vedeme 1:0, ale pak nám holky ukázaly, že fotbal hrát umí. Druhá půle byla jejich a prohráváme.

SKK - Králův Dvůr (1:3)

Zápas o 2.místo prohráváme. Nebyla kombinace a hlavně nebylo nasazení jako v prvních dvou zápasech. Je to škoda. Soupeř nebyl k neporažení.

SKK - Hostivař (2:0)

Zápas se odehrával pod naší taktovkou a s přehledem držíme zápas. Tady se zase pánové probrali a ukákazali jak se hraje na vesnici. Vyhráváme a radujeme se z bedny.

 

Celkem dobře odehraný turnaj. Ukázalo se, že se v klidu můžeme fotbalově rovnat s pražským fotbalem. Pokud se dodržuje co se řekne před zápasem a hoši k tomu dodají svoje fotbalové umění a hlad po balónu je to tým dobrých kvalit, což předvádějí v mistrovské soutěži a v turnajích. Byl to krásný zážitek vidět SKK zase na bedně.