Turnaj Bohumila Hejny - Březiněves (1. místo)

01.09.2013 23:12

Foto z turnaje z Březiněvse najdete ZDE

 

Dnes jsme se účastnili 4 ročníku, turnaje STP Bohumila Hejny v Březiněvsi. Celý týden na tento turnaj trénujeme, připravujeme se a ukázalo se, že to bylo o něčem. První místo a průchod turnajem bez ztráty květinky. Všechny utkání jsme zvládli a vezeme si zlato.

Kluci přistoupili k zápasům jako "profesionálové". Jak při hlavním rozcvičení, tak i při přípravě k jednotlivým utkáním. Přesně, tak jak to má vypadat. 

První zápas:

SKK 2003+2004 - Praga Praha 2004: 5:0 (Frodo 2, Simone 1, Štěpa 1, Karlos 1)

Tento zápas byl jednosznačně v naší režii a spupeře jsme k ničemu nepustili. Bylo tam vše, co má být.

 

Druhý zápas:

SKK 2003+2004 - SK Union Vršovice 2003: 2:1 (Buli 1, Simone 1)

Vynikající zápas na obě strany, začali jsme opatrně a soupeř nás zavřel na 10 minut. Obětavé bránění přineslo ovoce. V druhé polovině byla proti nám nařízena penalta za malou domů. I když Kuba odhadl stranu, soupeřova bomba byla v síti. Prohráváme 0:1. Soupeř jako by se spokojil s výsledkem a nastala naše chvíle. Obraz hry se úplně obrátil. V druhé polovině jsme to byli my, kdo diktoval hru. Dvě minuty do konce zápasu a vyrovnáváme na 1:1. Dál bušíme do soupeře a dál kluci hrajou na 120%. Kuba nás několikrát v samém závěru výborně podržel v bráně. Asi 15 sekund před koncem zápasu dáváme druhý gól a vítězíme 2:1. Strhující závěr zápasu na obou stranách. Soupeř nám ukázal svoje kvality. Byl to trvdě omakaný zápas  vyhráváme.

 

Třetí zápas:

SKK 2003+2004 - TJ Březiněves 2004: 4:1 (Buli 1, Štěpa 1, Frodo 2)

Tady jsme akorát zaspali začátek zápasu. Unaveni minulým zápasem a neno podcenění soupeře ?? Nevím. Každopádně v duhé polovině už zase hrajeme naší hru a vyhráváme 4:1. V zápase nás podržel v bráně Karlos (vynikající výkon).

 

Jdeme do finále:

SKK 2003+2004 - Praha Praha 2003: 1:0 (Simone 1)

Finálový boj jak se patří. Bylo tam všechno. Nádherný zápas na obou stranách. Výborné výkony obou brankářů. Pěkný kombinační fotbal, zápas se přeléval z jedne strany na druhou. Čtyři minuty před koncem dáváme gól, posilujeme obranu a výsledek držíme. Ještě těsně před konce máme možnost zvýšit náskok, ale jasná tutovka je vedle tyče. Stav 1:0 zůstává až do závěrečného hvizdu.

 

Získáváme zlato a všichni naši hráči jsou na jedné velké hromadě. Skvělé a výborné.

Nejlepší brankář turnaje: SKK Hovorčovice - Kuba Kašpárek (Kubajz)

Nejužitečnější hráč SKK Hovorčovice: Adam Bulíř (Buli)

Celkové skóre na turnaji: 12:2 pro SKK Hovorčovice

 

Díky klukům za předvedený výkon. Naše parta STP hraje úplně jiný systém hry a 5+1 je nám kapánek cizí. Umíme to na velkém hřišti na 7+1, tohle je pro nás zpestření a zkouška co se kluci fotbalově naučili. Parta pracovala jako jeden tým, ať už byl hráč na lavičce a nebo na hřišti. Nekterým se dařilo v jednom zápase, druhým v dalším. Ale takhle by to mělo vypadat. Díky rodičům za jejich podporu a obzvláště podporu ve finále. I když si pochavlu zaslouží všichni, nutno vyzvednout výkon Kuby a Karlose v bráně. V poli zahrál na jedničku Buli Tomáš a Simon. Tito předvedli vynikající výkon ve všech zápasech turnaje. Ostatní kluci zahráli dobře. Mě osobně se líbil ještě výkon v obraně Janiho a Nikiho ve finále, kde si trvdě, ale čistě poradili se soupeřem.

Chtěl bych poděkovat organizátorům a našim fotbalovým bratrům z Březiněvse. Já tam jezdím moc rád, jelikož se tam vždy cítím dobře a jako doma. Perfektně připravný turnaj, zázemí a celá organizace klapala výborně. Do Břízky vždy budeme jezdit rádi.

Díky ještě jednou všem za krásnou neděli.