Turnaj v Ďáblicích (turnaj pro 2002)

18.03.2013 08:58

Jelikož se nám rychle blíží začátek sezóny, museli jsme vyzkoušet náš fotbalový stav starší přípravky. Na turnaji náš čekali sice starší soupeři (kromě Břízky, která hraje s ročníkem 2003), ale na tohle se v sezóně asi nebudeme moct vymlouvat. Co si neuhrajeme, to nebudeme mít.

První zápas s Kyjema - celkem slušný. Na soupeři bylo znát, že zápasy hraje 5+1 a na rozměr hřiště zná. Cekou hru dělal soupeři jeden klučina s neskutečnou střelou. 3x jsme ho neuhlídali a prohráli jsme  3:0. Kyje nakonec obsadili 3 místo v turnaji.

Druhý zápas s Ďáblicema - našim klukům nevycházelo vůbec nic a musíme přiznat, že nás soupeř přehrál. Prohráli jsme 8:2

Třetí zápas s Břízkou - naše bratry v triku jsme nafasovali na poslední zápas ve skupině. Tady ten zápas, byl celkem v naší režii a vyhráli jsme 5:1. 

O 5 - 6 místo - K poslednímu zápasu o celkové umístění jsme nastoupiliu proti klukům ze Slovanu Bohnice. Sakra tam maj velký 2002. Prvních 8 až 10 minut zápasu patřilo jednoznačně nám. Přehráli jsme soupeře po všech stránkách a za chvíli jsme vedli 3:1, ale pak přišel kolaps. Z 5ti hráčů fungovali na hřišti možná dva a Bohnice sázeli gól za gólem. Prohráli jsme a celkově obsadili 6 místo.

K zamyšlení je stav týmu. Někteří kluci odjezdili všechny zápasy cca na 80 - 90% (na 100% nikdo) a jejich výkony byly celkem vyrovnané ve všech zápasech. Druhá půlka týmu měla obrovsky nevyrovnané výkony. Jeden zápas super, druhý vůbec nic. Možná Vám to nepřipadá, ale my tohle vnímáme. Na klukách kteří chodí na tréninky je fyzička hrozně znát. To samé platí o soutředění. Na soustředění se kluci rozběhali a pak rovnou začal trénink, kde pokračujeme. Tato návaznost na sebe je odzkoušená. 

Závěrem bych chtěl pochválit Dana Říhu, který výborně zachytal ve všech zápasech a zachránil tak tým od šílených debaklů, když naše obrana spala v zápase. Dále si určitě zasloží pochvalu za turnaj Matěj, Niki, Štěpa, jejich přístup k turnaji byl takový, jaký jsem očekával. V každém zápasy odjezdili co mohli. Výsledky ostatních byly jak na horské dráze, jeden zápas super, druhý nic. Takže začneme makat a dřít, ať nedostáváme debakl každej zápas.

Renda