VYŘEŠENÍ PROBLÉMŮ (okresní přebor přípravek 7+1)

10.09.2013 10:20

Konečně už známe soupeře a konečně už známe termíny. Na zasedání VV OFS Praha východ došlo k průlomu. Ze soutěže 7+1 se odhlásil Brandýs a Strančice. Potěšením je, že OP STP 7+1 zůstal oficiální soutěží. Takže pokud by bylo místo na bedně, tak je to bedna v okrese a ne v nějakám vymyšleném systému turnajů.

Co to pro nás znamená ?? Ve skupině je 10 týmů, žádná sláva. Bude to jen 9 mistráků.Ale to budou složitější. Tady v této soutěži nebude slabých týmů. Každý tým, který se do soutěže přihlásil má dopbou základnu hráčů a počítám, že i dobrých hráčů. 

Co z toho pro nás plyne ?? Musíme všechny zápasy odehrát na 100% a v plném nasazení. My je na tréninku na zápasy připravíme a po rodičích bych chtěl odložení návštěv příbuzných, nákupy a výlety. Pochopím omluvu z důvodu nemoci a školních aktivit. Pokud už teď víte, kdy Váš fotbalista bude na škole v přírodě, napiště nám to do "Knihy návštěv". Když nám to řeknete na tréninku, tak to registrujeme, ale nebudeme si to pamatovat. 

Nominace na zápas. Na každý zápas jsou nominování: všechny 2003 + 2004 (Tomáš Hanák, Adam Bulíř, Štěpán Plašil, Adam Matějček, Karel Hüttl, Simone Manganello. Ostatní hráči si rozhodně zahrají také, ale bude to dle výkonu a dle soupeře. Nominaci na mistrák jim včas dám vědět. Určitě se dostanou na přátelské zápasy, kterých letos bude dost. Na domácích zápasech bych uvítal kompletní tým STP i za cenu, že si třeba někteří nezahrají. Jsme "Jeden balón, jeden tým" a uspěch týmu není jen o super hře na hřišti, ale také o náladě v šatně, o přípravě na zápas, o sooustředění se na hru a samožřejmě o fandění a dobré náladě na střídačce.

Sezóna 2013/2014. Nechceme si dávat malé cíle. Věřím ve fotbalové umění týmu a v jejich hru. Již několikrát to kluci dokázali. Chtěl bych aby jsme na konci sezóny mohli klukům dát medaile za umístění v okresní soutěži. A já bych jim rád předal ty nejcenější, zlaté. Turnaje si pojedeme zahrát samožřejmě o umístění, ale také aby jsme poznali soupeře a našli nové kamarády třeba na přáteláky. Přátelská utkání budou jako zpestřění tréninků a hlavně pro nacvičení hry, kombinace a komunikace na hřišti. Věřím, že z této party má hodně kluků na to aby hráli v Bohemkách, Meteorech, Admirách a podobně. V letošní sezóně máme silný tým starší přípravky. Tahle parta už jednou vyhrála 3 místo okresní soutěže (jako MLP). Tým jsme doplnili o výborné dva hráče z Ďáblic a Libiše. Sice nám oděšel Pepan do Bohemky. Byl bych rád kdyby s týmem byl a hrál, ale přejme mu úspěch v Bohemce.

Tak závěrem. Jste výborní fotbalisté a máme cíle ty nejvyšší. S touhle partou kluků se toho nebojím. Pojďme všem ukázat, jak se hraje fotbal v Hovorčovicích. My jsme "JEDEN BALÓN, JEDEN TÝM".